ELEKTRAWERKEN

nieuwbouw - renovatie - transformatie
NEN 1010 en NEN 3140 inspecties

Wij richten ons werk op samenwerking met kleine en grote bouwaannemers en ook op directe samenwerking als installatiepartner met verschilende projectontwikelaars.


Nedrom Tech bied u aan een totaal diensten packet op het gebied
van elektrotechnische installaties in gebouwen, zoals:

  • Engineering, ontwerp en projectmanagement
  • Projectleiding
  • Monteren elektrische installaties: verdeelkasten, straatkasten, groepenkasten, kabelgoten en buiswerk, kabels aanleggen, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen, eindgroepen voor airco's, ventilatie, warmtepompen, laadpalen voor elektrische auto's,  zonnepanelen installaties, enz. Wij regelen zelf het bor, breek, hak, grond- en bestratingswerkzaamheden.
  • Inspectie elektrische installaties en rapportage volgens de NEN 1010 en 3140

Wanneer je interesse hebt in een van onze diensten, dan kun je een offerte bij ons aanvragen. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. 

Wij komen graag bij je langs op locatie om de volledige situatie te bekijken. Na het bezoek stellen wij een offerte op maat op met al jouw persoonlijke wensen. 
 

De NEN 1010 inspectie is niet wettelijk verplicht maar draagt wel bij tot een gelijkwaardig niveau van veiligheid en voorkomt onenigheid achteraf met bijvoorbeeld een verzekeringsmaatschappij.
Bij een NEN 1010 keuring vindt er een visuele inspectie plaats van de technische documentatie en van de elektrische installatie.

De norm in de NEN 3140 is gericht op de veiligheid van de elektrotechnische installatie. De inspecteur beoordeeld of de te inspecteren elektrische installatie nog functioneert als waarvoor deze is ontworpen en of deze nog voldoet aan de normeringen die tijdens de bouw golden. 

Werk je met buitenlandse uitzendkrachten dan komen we graag aan u dienst met het leiding en toezichting van werkzaamheden zodat je komt uiteindelijk niet voor verrassingen te staan.
Daarvoor onze teamgenoten kunnen makkelijk communiceren in verschillende talen zoals nederlands, engels, roemeens, spaans, italiaans en duits.

 


Offerte aanvraag via email

Bel ons voor een afspraak


 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn