Foto door Zhanjiang Chen van Unsplash
SISU

 

Het technische schouwrapport vormt de basis voor het verdere engineeringproces en helpt bij het succesvol implementeren van de laadinfrastructuur.  Het uitvoeren van een schouw op locatie kost tijd en is bij ons nooit gratis.
Op basis van het SISU-rapport kan de afdeling engineering een installatie ontwerpen. Dit rapport biedt waardevolle inzichten om het project succesvol te realiseren.


Lees hier meer over onze SISUENGINEERING


Gebaseerd op het SISU-rapport ontwerpt en begroot onze engineering- en calculatieafdeling uw laadinstallatie. Onze specialisten staan klaar om u te assisteren bij het vinden van een geschikte laadoplossing en de bijbehorende installatie.

 

Indien u al een huisinstallateur ter plaatse heeft, komen we graag met hen in contact om het ontwerpproces te versnellen en te verfijnen. De huisinstallateur kan later fungeren als onze sparringpartner tijdens een deel van het realisatieproces.
Bent u een E-installatiebedrijf op zoek naar een ervaren laadpaleninstallateur voor uw project? Neem gerust contact met ons op!

 


Stuur ons een email
Foto door Nirmal Rajendharkumar van UnsplashVERMOGENSANALYSE
Tijdens schouwingen zijn we vaak tegengekomen aan veroudere meterkasten, verdeelinrichtingen zonder installatietekeningen of groepenlijsten, geen informatie over de vermogen op een aansluitpunt.

Vóór het installeren van een elektrische voertuig (EV) oplader is het essentieel om een energie- en gebouwbeoordeling uit te voeren.
Door onze meetingen bepalen wij de maximale capaciteit van uw gebouw:

  • Bepaal de maximale elektrische belasting die uw gebouw tegelijkertijd kan verwerken. Deze capaciteit bepaalt het niveau van het laadstation dat u kunt installeren in verhouding tot uw huidige verbruik.
  • Houd er rekening mee dat de beoordeling van het hoofdschakelbord niet noodzakelijk het totale stroomvermogen van het gebouw weerspiegelt. Raadpleeg professionals om de werkelijke voedingswaardering te bevestigen.

Op basis van onze netvoedingskwaliteit rapportage (conform EN50160)
onze eigen experts kunnen veilig een installatie ontwerpen.

Gebaseerd op een netvoedingskwaliteit rapportage (conform EN50160) kunnen onze experts veilig een laadinfrastructuur ontwerpen.

 


E-mail Wilt u meer informatie over onze laadpaalinstallaties? Bezoek dan onze E-mobility pagina.


 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn