Welkom !

 

Wij zijn uw toegewijde partner voor duurzame elektrotechnische installaties in woningen, utiliteitsgebouwen en infraprojecten.
Ons kleine en flexibele team van ervaren monteurs staat klaar om u te ondersteunen als installatiepartner of versterkingsteam, zelfs bij grootschalige projecten.

 

ELEKTRAWERKEN 

Woningbouw, utiliteit, renovatie, transformatie

Bij Nedrom Tech hebben we een rijke geschiedenis van het installeren van residentiële en utilitaire elektrische installaties. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of transformatieprojecten, ons team van ervaren monteurs staat klaar om hoogwaardige oplossingen te bieden. We zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en prettige samenwerkingspartner.


Ontdek onze expertise

BEVEILIGINGSINSTALLATIES 

Brand, inbraak en CCTV

Bij Nedrom Tech zijn we gespecialiseerd in het aanleggen en monteren van brand-, inbraak- en camerabewakingsinstallaties. Of het nu gaat om utiliteitsprojecten of woningbouwprojecten, wij bieden expertise en betrouwbare oplossingen.  


Ontdek onze beveiligingssystemen


ZONNEPANELEN INSTALLATIES 

Laat de zon maar schijnen!

 

Bij Nedrom Tech hebben we sinds 2009 talloze daken voorzien van zonnepanelen. We zijn gepassioneerd over duurzame energie en dragen graag bij aan een groenere toekomst.
Vanaf 2018 hebben we onze focus verlegd naar installaties op grote daken. We werken nauw samen met Nederlandse en Europese projectontwikkelaars, adviseurs en investeerders om middelgrote zonnepaneelinstallaties te realiseren. Denk hierbij aan installaties met 100 tot 500 zonnepanelen.Ontdek onze expertiseE-MOBILITY

Installateur laadpalen

 

Onze Diensten

  • Advies en Planning: We helpen u bij het plannen van laadpaalinstallaties op basis van uw specifieke behoeften. Van locatiekeuze tot capaciteitsberekening, wij denken met u mee.
  • Engineering en Realisatie: Onze experts zorgen voor nauwkeurige engineering en vakkundige installatie van laadpalen. We werken samen met uw team om het project tot een succes te maken.
  • Onderhoud en Service: Na de installatie blijven we betrokken. We bieden onderhoudsdiensten en staan klaar om eventuele problemen op te lossen.
Ontdek onze expertise


 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn